1. Al ruim 50 jaar een begrip in de Regio. Kwaliteit en Service is ons Vakmanschap

 • *
 1. De gebroeders Ad en Kor Monster staan voor u klaar!

  Het bedrijf is ruim 50 jaar geleden opgericht door vader Ad Monster Sr. Hij is begonnen als universeel garagebedrijf, zo heette dat vroeger. Garage, er werd gewerkt met de handen en als het moest dag en nacht. Tot de klus klaar was en de klant tevreden verder kon rijden. En uiteraard was er in een goed garagebedrijf plek voor alle merken auto’s en zelfs bedrijfsauto’s. Onze vader en moeder kunt u regelmatig tegen komen, zij vinden het nog steeds leuk om erbij te zijn, zonder in de weg te lopen.

   

  Familie Monster

  Het garagebedrijf werd een autobedrijf, nadat in 1995 de zonen Ad en Kor het overgenomen hebben van hun ouders. Er kwamen dealer schappen bij, Fiat en Chevrolet.

  In 2013 hebben Ad en Kor het roer volledig omgegooid. Terug naar de basis, zoals Ad Sr. begonnen is. Kleinschalig en universeel. Dat was en is het uitgangspunt.

   

  De liefde voor campers heeft er ook voor gezorgd dat wij ook het onderhoud zijn gaan doen, wij zijn de Camper Specialist in de Drechtsteden!

   

  Wij zijn een begrip in Dordrecht en omstreken en dat is iets waar wij enorm trots op zijn. Ook is het heel bijzonder, dat wij als broers, al ons hele leven samen werken. Allebei hebben wij onze eigen specialiteit en daardoor vullen wij elkaar goed aan. Dat is wat een klant wil. In feite kunnen wij wel zeggen dat er brandstof door de aderen stroomt! Dit geeft ook aan dat elektrische auto’s voor ons minder interessant zijn, te weinig aan te sleutelen.

   

  Met enige regelmaat zult u één van ons missen, wij volgen diverse cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Want u wilt uw auto/ camper tiptop in orde hebben en wij hebben er plezier in om vakkundig aan uw auto/ camper te werken. Dat doen wij in een schone, georganiseerde en complete werkplaats. Met vanzelfsprekend de modernste apparatuur.

   

  Ook vinden wij het belangrijk om door de fabrikanten voorgeschreven materialen te gebruiken. Daardoor blijft uw auto optimaal presteren.

   

  Wij, Ad en Kor Monster staan voor Kwaliteit, Service, Eerlijk tarief! U weet van tevoren wat een reparatie gaat kosten en dat geeft achteraf geen verrassingen.

  1. *
  2.  
  3.  
 1. Camperservice / Monster-Auto.nl

  Kamerlingh Onnesweg 31A

  3316 GK Dordrecht

  T: 078 - 6161510

  info@monster-auto.nl

  info@camperservice-monster.nl

 1. Openingstijden

  Maandag t/m donderdag 8.00 - 17.00 uur

  Vrijdag op afspraak

   

  Bel nu

  Mail ons

  RDW   Facebook