1. Al ruim 50 jaar een begrip in de Regio. Kwaliteit en Service is ons Vakmanschap

 1. Technisch onderhoud

  CAMPERSERVICE-MONSTER.NL VOOR BETROUWBAAR CAMPERONDERHOUD!

  U kunt voor de Apk-keuring, airco service, ruitschade, reparatie, maar ook voor regulier onderhoud van uw Camper bij ons terecht.

   

  Wij zijn gespecialiseerd in het merk Fiat, wij zijn jaren dealer van het merk geweest, andere merken zijn ook van harte welkom. We zijn Partner van Auto-Zeeuw, officieel Fiat dealer, Ook zijn we Partner van ZI-ZO Campertechniek te Dordrecht en Holland Camperservice (Hymer specialist) in Lage Zwaluwe.

   

  Dit betekent voor u dat zaken als software updates, uitlezen van de computer of andere voertuigverbeteringen ook door ons kunnen worden verzorgd. Daar hoeft u zelf niet voor op pad.

   

  Wij weten als geen ander op welke punten wij moeten letten en welke details.  Op motorisch- en onderhoudsgebied weten wij wat extra aandacht verdient. In onze ruime schone werkplaats zijn de juiste gereedschappen en apparatuur aanwezig om uw camper in topconditie te houden. Wij hebben speciaal voor uw Camper twee grote nieuwe hefbruggen laten plaatsen en is er voldoende werkhoogte.

   

  U krijgt vooraf een gespecificeerde prijsopgave, waarin we u aangeven welke zaken direct aandacht verdienen, maar ook wat er op termijn te verwachten is. U weet dus op voorhand wat de geadviseerde werkzaamheden precies gaan kosten.

  Open en eerlijk.

   

  Campers met een maximale lengte tot 8.00 meter en een totaal massaledig gewicht van 3500 kg kunnen bij ons terecht (Apk 2  )Het hefvermogen van onze bruggen zijn 5500 kg. Er zijn speciale ruime Camperparkeerplaatsen op ons afgesloten, beveiligde terrein.

  Uw Camper staat  ‘s nachts altijd binnen.

  1. *
  2.  
  3.  
 1. Camperservice / Monster-Auto.nl

  Kamerlingh Onnesweg 31A

  3316 GK Dordrecht

  T: 078 - 6161510

  info@monster-auto.nl

  info@camperservice-monster.nl

 1. Openingstijden

  Maandag t/m donderdag 8.00 - 17.00 uur

  Vrijdag op afspraak

   

  Bel nu

  Mail ons

  RDW   Facebook