1. Al ruim 50 jaar een begrip in de Regio. Kwaliteit en Service is ons Vakmanschap

 1. Camperonderhoud

  • *

   Technisch onderhoud

   U kunt voor de Apk-keuring, airco service, ruitschade, reparatie, maar ook voor regulier onderhoud van uw Camper bij ons terecht.
   *

   APK Keuring Camper

   Ook voor de Apk-keuring bent u bij Camperservice Monster aan het juiste adres. De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht en is er voor de verkeersveiligheid van u en uw medeweggebruikers, voor het milieu en omdat het belangrijk is dat uw camper technisch in orde is.
  • *

   Banden service

   De banden worden bij elke beurt gecontroleerd op leeftijd, droogtescheuren, uitstulpingen en beschadiging van het loopvlak. Wij adviseren de banden zeker om de 7 jaar te vervangen, echter er zijn verzekeraars die vervanging na 6 jaar verplichten. Kijk uw polis goed na.
   *

   Airco service camper

   Klimaatbeheersing is ideaal in uw camper. Wij bieden u dan ook aircoservice aan, controleren en evt. bijvullen van het koudemiddel.
  • *

   Bearlock inbouw

   Bearlock is een van de veiligste oplossingen om de auto te beveiligen tegen diefstal. Bearlock is geen oplossing voor inbraak waarbij navigaties, airbags e.d. gestolen worden. Bearlock is een mechanisch slot wat de versnellingsbak blokkeert. Bearlock is afkomstig uit de camper wereld en wordt tegenwoordig ook in luxe personenauto's gebouwd zoals BMW, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, etc.
   *

   Samenwerking Hymer-specialist

   Wilt u alles weten over de conditie van uw Hymer. Maak gerust een afspraak voor een Campercheck, waarbij we uw Camper uitvoerig onderzoeken en u een onderbouwd advies kunnen geven.
  1. *
  2.  
  3.  
 1. Camperservice / Monster-Auto.nl

  Kamerlingh Onnesweg 31A

  3316 GK Dordrecht

  T: 078 - 6161510

  info@monster-auto.nl

  info@camperservice-monster.nl

 1. Openingstijden

  Maandag t/m donderdag 8.00 - 17.00 uur

  Vrijdag op afspraak

   

  Bel nu

  Mail ons

  RDW   Facebook