* Al 47 jaar een begrip in de Regio
* Kwaliteit en Service is ons Vakmanschap

Camperservice-monster.nl voor betrouwbaar camperonderhoud!

U kunt voor de Apk keuring, airco service, ruitschade, reparatie, maar ook voor regulier onderhoud van uw Camper bij ons terecht.

Wij zijn gespecialiseerd in het merk Fiat,daar wij daar jaren dealer van het merk zijn geweest. We zijn Partner van Auto-Zeeuw, officieel Fiat dealer,Tevens zijn we Partner van ZI-ZO Campertechniek te Dordrecht en Holland Camperservice ( Hymer specialist ) in Lage Zwaluwe

Dit betekent voor u dat zaken als software updates, uitlezen van de computer of andere voertuigverbeteringen ook door ons kunnen worden verzorgd. Daar hoeft u zelf niet voor op pad.

Wij weten als geen ander op welke punten we moeten letten en welke details, op motorisch- en onderhoudsgebied extra aandacht verdienen. In onze ruime werkplaats zijn de juiste gereedschappen en apparatuur aanwezig om uw camper in topconditie te houden. Wij hebben speciaal voor uw Camper een nieuwe grote hefbrug laten plaatsen en is er voldoende werkhoogte.

U krijgt vooraf een gespecificeerde prijsopgave, waarin we u aangeven welke zaken direct aandacht verdienen, maar ook wat er op termijn te verwachten is. U weet dus op voorhand wat de geadviseerde werkzaamheden precies gaan kosten.
Open en eerlijk.

Campers met een maximale lengte tot 7.50 mtr en een gewicht tot 5500 kg kunnen bij ons terecht. Er zijn speciale ruime Camperparkeerplaatsen op ons afgesloten, beveiligde terrein.
Direct online afspraak maken

Monster-Auto.nl

Google Maps Einsteinstraat 8
3316 GG Dordrecht
T: 078 - 6161510
info@monster-auto.nlOpeningstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak