* Al 47 jaar een begrip in de Regio
* Kwaliteit en Service is ons Vakmanschap

APK

Ook voor de APK keuring bent u bij Monster-Auto aan het juiste adres. De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht en is er voor de verkeersveiligheid van u en uw medeweggebruikers, voor het milieu en omdat het belangrijk is dat uw auto/camper technisch in orde is.

Bij Monster-Auto werken we uitsluitend met goed getrainde technici gespecialiseerd in alle merken. Dat voorkomt dat zaken onnodig worden afgekeurd en biedt u de zekerheid van een deskundig advies omtrent (eventuele) reparaties. Bovendien is dit advies altijd voorzien van een exacte prijsopgave.

Een losse APK-keuring kost bij Monster-Auto slechts € 29,95,- inclusief BTW voor een benzine auto (inclusief viergastest en afmelding auto) en € 39,95 voor een diesel inclusief roetmeting en afmelden van de auto. De apk-keuring van een camper kost € 69,95.

Combineren we de APK keuring met onderhoud, dan is de APK keuring gratis (alleen afmeldkosten en viergastest of roetmeting voor diesel worden dan in rekening gebracht).

Benieuwd wanneer uw auto of Camper weer gekeurd moet worden? Controleer het hier.

In tegenstelling tot dat wat we jaren gewend waren hebben we op dit moment geen kentekenpapieren meer nodig om een keuring uit te kunnen voeren.
Direct online afspraak maken

Monster-Auto.nl

Google Maps ‪Kamerlingh Onnesweg 31A‬
‪3316 GK‬ Dordrecht
T: 078 - 6161510
info@monster-auto.nlOpeningstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 09.30 - 15.00 uur *
Buiten std. openingstijden: in overleg